Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Giannis OTravoltas: Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης


Σήμερα συνεχίζεται η δίκη παρωδία του Τάσου Θεοφίλου,ο οποίος ενω έχει απαλλαγεί απο κατηγορίες συμμετοχής σε κάποια οργάνωση,κατηγορείται για ληστεία στην Πάρο και ανθρωποκτονία.
Ολα καλά μεχρι εδώ αν δεν υπήρχε ένα πρόβλημα.Σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες ο Τάσος Θεοφίλου τη στιγμή της ληστείας βρισκόταν στην Αθήνα πίνοντας μπύρες και βάφοντας.
Επίσης τα μόνα "πειστήρια" για την ενοχή του είναι ένα καπέλο το οποίο δε βρέθηκε ποτέ στο σημείο της ληστείας αλλα εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από αρκετό καιρό καθως και μια ανώνυμη καταγγελία.
Η ελληνική δικαιοσύνη στα καλύτερα της. Επιβεβαιώνει πως αν διαφωνεί κανείς με το υπάρχον σύστημα τότε αυτομάτως πρέπει να διώκεται,να απομονώνεται,να τρομοκρατείται.
Άσχετα με τον πολιτικό χώρο που κινείται ο καθένας, αν η δικαιοσύνη σε μια δημοκρατία χρησιμοποιείται ως εργαλείο εκδίκησης, τότε δεν υπάρχει ούτε δικαιοσύνη ούτε δημοκρατία.
Σφυρίζοντας αδιάφορα σε μια τέτοια περίπτωση, τότε δίνουμε το δικαίωμα στο κράτος να δικάσει τον οποιοδήποτε γιατί απλά διαφωνεί μαζί του. Τότε, δεν αργεί να έρθει κι η δικιά μας σειρά.
Γιατί? "Μα γιατί έτσι φυσικά."
Κι αν ο ένοχος δεν είναι αρκετά ένοχος, όλο και κάτι θα βρούμε για να του φορτώσουμε.
Κι αναρωτιέμαι,ποιος χρησιμοποιεί τον τρόμο τελικά για να πετύχει τον σκοπό του;
Αλληλεγγύη στον Τάσο Θεοφίλου,τον άνθρωπο που δικάζεται για τις ιδέες του κι ενοχοποιείται για ένα καπέλο.
#Theofilou

Giannis OTravoltas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου